Bitcoin fødselsdagsfester fyldt op med $ 14000 høje

Bitcoin fødselsdag markerer 12 år af cryptocurrency-revolutionen.

  • $ 14000 rekordmærke lavet på Bitcoin fødselsdag.
  • Bitcoin viser sig modstandsdygtig midt i en voksende verdens krise.

Satoshi Nakamoto indsendte sin hvidbog om peer-to-peer-elektroniske kontanter, senere kaldet kryptovaluta, den 31. oktober for 12 år siden. Dette førte til fødslen af den første digitale valuta, „Bitcoin“ (BTC). Satoshis vision om papirløse transaktioner var at sigte mod onlinebetalinger, der mindskede behovet for et finansielt organ. Hvidbogen var blot et flimmer, der nu er blevet den største revolution inden for teknologi og finanssektoren.

Bitcoins fødselsdagsbas er yderligere markeret med valutakongen, der rammer en rekordhøj $ 14.000. BTC havde ikke nået $ 14.000 niveau siden januar 2018 i henhold til data og diagrammer.

Efter at have ramt rekordmærket er BTC faldet, og fra og med Universal Time koordineret (UTC) kl. 17 handles valutaen til $ 13.823.

En stigning på 2,11% har været vidne til den sidste dag.

Bitcoin akkumulerer en bølge af institutionel støtte
Bitcoin fødselsdag: Branche ledere ønsker et ønske
Bitcoin futures skal bakkes op af krypto-långiver BlockFi
Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC kan ramme $ 14000
Bitcoin fødselsdag midt i verdens krise

Pandemien ramte hårdt og vendte udsigterne til BTC som et vanskeligt aktiv. Præsidentvalget i USA (USA) var også en vigtig faktor, der tilføjede følsomhed over for BTC-prisbevægelsen. Den anden og tredje fase af COVID-19 forventedes også at påvirke BTC-prisforholdet. Imidlertid blev Bitcoins fødselsdagspræstation anset for meget imponerende og ganske uventet.

Bitcoins bøjelighed og ydeevne med så mange svævende udfordringer beviser den indledende fase af det bullish Bitcoin-marked rundt om hjørnet, sagde Qiao Wang, tidligere direktør for Messari Products. BTC har bevist sit eksemplariske varemærke ved at skubbe til en rekordoptræden på trods af at de står over for samtidige situationer med valg, pandemi og frygt, usikkerhed og tvivl (FUD) for krypto-udvekslinger over hele verden.

CryptoQuant, en koreansk opstartsanalyse med blockchain-analyse, sagde, at datakort tydeligt afslører et fald i Bitcoin-indskydere ved kryptokursudveksling, hvilket bygger tvang mod at sænke salgsprisen.