Bitcoin prijs beweegt naar $11200, wat kunt u verwachten?

  • Bitcoin prijs stijgt boven de $11.000 en blijft sterk.
  • Bitcoin slaagt erin om de volatiliteit in de markt te verslaan.
  • Bitcoin zal waarschijnlijk een terugtrekking zien voordat hij boven de $11.000 komt.

De Bitcoin-koerslijn sprong naar het $11120 prijsniveau op 19 september. Crypto-analisten op Trading View verwachten dat de koning van de cryptocurrency zal stijgen naar het $11300 prijsniveau, na een kortstondige koersherugslag.

De cryptocurrency werd waargenomen op het hoogste punt van de dag, $11167.07, terwijl het laagste punt van de dag werd gemarkeerd op $10818.83. Bitcoin werd geprijsd op $11041.90 US Dollars op Bitstamp op het moment van schrijven.

Wat kun je verwachten van de BTC-prijs?

Trading View analist Trading goeroe is van mening dat het BTCUSD-paar zal stijgen in de richting van de $ 11200 niveau na het observeren van een pullback. De analist benadrukte een stijgend parallel kanaal en legde uit dat de koers van de cryptocurrency nog steeds dreigt te dalen naar de $10800 mark. Dat is waar de ondergrens van het oplopende kanaal bestaat. Verwacht wordt dat de cryptocurrency zal stijgen naar het $11200 niveau.

De analist heeft gesuggereerd dat traders die willen handelen op een laag risico niveau, de handel moeten verlaten bij de golden pocket, vlakbij het 0.618 Fibonacci retracement merk. Wat betreft de traders met een hoog risico, zouden ze moeten wachten en direct onder een horizontaal level van de $12000 of $12500 horizontale weerstand moeten uitstappen.

Wat is het volgende voor Bitcoin?

De Trading View-analist Mudrex is van mening dat de BTC-prijs binnenkort een opleving zal kennen. De analist tekende hun technische analyse voor het BTCUSD trading pair op de 1-dagen grafiek. De cryptocurrency king heeft een marktkapitalisatie van $202 miljard dollar.

De BTC-prijs heeft lagere pieken waargenomen, terwijl de Bollinger Bands lijken te knijpen. Dit betekent dat de cryptocurrency een voortdurende uptrend zal zien. Het handelsvolume voor het BTCUSD-paar heeft in het recente verleden meer groene dan rode kaarsen gezien. Dit suggereert een toename van het volume voor de groene kaarsen en een afname van het volume voor de rode kaarsen, wat betekent dat de verkoopdruk is afgenomen. De Bitcoin Era-prijs is boven de middenlijn gekomen en de prijs zal naar verwachting verder stijgen in de grafieken.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) technische indicator suggereert een bullish bias voor de cryptocurrency king. De MACD-lijn is voorbij de signaallijn gegaan en de grootte van het histogram is in het positieve deel van de schaal toegenomen. De Relative Strength Index (RSI) bleef in het neutrale gebied met een waarde van 52,00, waardoor er geen oververkochte of overgekochte exemplaren voor de munt werden afgebeeld.

BTCUSD vormt het hoofd- en schouderpatroon

De analist Vince Prince van de Mening van de Handel gelooft dat het BTCUSD-paar naar het $11300 teken omhoog volgende zal toenemen. De analist benadrukte een hoofd- en schouderpatroon voor de cryptocurrency op de 1-uursgrafiek.

Volgens bovenstaande grafiek zal het hoofd- en schouderpatroon waarschijnlijk in een oplopend parallel kanaal uitspelen. De cryptocurrency werd ondersteund door de halslijn van het patroon, terwijl de koerslijn boven brak na het voltooien van het patroon. Deze uitbraak deed zich voor boven de cryptocurrency die op de steun van de halslijn stuiterde. Vince Prince is van mening dat de BTC-prijs een pullback zal zien, die gevolgd zal worden door een bullish run naar het midden van het opgaande kanaal. De richtprijs voor deze handel ligt op $11275,00.