Hedge Fund -analyytikon mukaan Bitcoin Breakout on ‚välitön‘

Hedge Fund -analyytikon mukaan Bitcoin Breakout on ‚välitön‘

Vailshire Capital Managementin mukaan sekä tekniset tekijät että Bitcoinin ketjuanalyysi ovat „uskomattoman nouseva“

Hedge Fund Vailshire Capital Managementin mukaan uusi Bitcoin (BTC) -murros on „välitön“. Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jeff Ross kutsui Bitcoinin tulevaisuuden näkymiä „uskomattoman nouseviksi“ 19. tammikuuta.

Käyttämällä Bitcoin Trader ketjumittareiden ja makroanalyysien yhdistelmää Ross korosti tällä viikolla havaitun Bitcoin-hintojen yhdistämisvaiheen välitöntä loppua:

„Päivitys #Bitcoinin teknisiin tietoihin: välitön purkautuminen. Suunta on vielä päättämätön. Macroview: uskomattoman nouseva. Ketjun analyysi: uskomattoman nouseva.

Todennäköisesti tapahtuu ylöspäin suuntautuvia liikkeitä. Lyhytaikaiset dipit ostetaan voimakkaasti. Vailshire Partners LP on kiistatta pitkä “

Rossin analyysi näyttää osoittavan, että Bitcoin palaa pian kasvunsa „normaaliksi“ lyhyen tauon jälkeen. On myös huomattava, että tiistaina omaisuudenhoitojätti Grayscale viimeisteli suurimman BTC-ostonsa yhdessä päivässä: noin 700 miljoonaa dollaria.

Bitcoinin ja hashrate-kaivoksen vaikeus

Kuten Cointelegraph kertoi, sekä kaivosvaikeudet että hashrate ovat saavuttaneet uudet kaikkien aikojen ennätykset – analyytikot odottavat siksi hinnan nousevan vastaavasti. Lisäksi Ether (ETH), suurin ei-Bitcoin-salaus, ylitti myös vuoden 2018 ennätyksensä.

Vailshire Capital ei ole yksin ilmaista optimismia Bitcoinin näkymistä tällä viikolla. Viimeisimmässä Stock-to-Flow-hinnoittelumallin päivityksessä PlanB-analyytikko näki mahdollisuuden, että BTC / USD ylittää pian „käännekohdan“.

Tämä tapahtuisi, jos tammikuun kuukausittainen sulkeminen olisi huomattavasti nykyisen spot-koron yläpuolella, ts. Jos BTC osui noin 48000 dollariin.

Jos näin on, Bitcoin vahvisti teoriat, joihin Stock-to-Flow perustuu, mukaan lukien se, että omaisuus voi saavuttaa 29 biljoonan dollarin markkina-arvon, kuten ennustaa Stock-to-Flow Cross-Asset -malli (S2FX ).

BTC-hinta verrattuna Stock-to-Flow-kaavioon

Kommentoimalla Twitteriin ladattua kaaviota PlanB kirjoitti:

„#Bitcoinin kuukausittainen hyppy 48 000 dollariin aiheuttaisi suuren kuilun kuukausipisteiden välillä. Nämä aukot merkitsevät yleensä ei-paluupistettä (punaiset nuolet), joka on siirtyminen vaiheesta toiseen.“

Kaikki eivät kuitenkaan jaa tätä nousevaa mielipidettä. Tiistaina julkaistussa päivityksessä Cointelegraph Markets -analyytikko filbfilb antoi varoituksen: Seuraavat päivät ovat ratkaisevan tärkeitä Bitcoinille, jos laskupaineita halutaan välttää.